Concept

Tek Tok Late Night is een praatprogramma over informatietechnologie. Sinds oktober 2012 op verschillende lokaties in Nederland en via ons YouTube kanaal. Omdat ons concept nogal nieuw is, krijgen we vaak vragen over wat we nu eigenlijk zijn en waarom we dit doen. Daarom hier de visie van Chris van ’t Hof, presentator en oprichter van Tek Tok.

Tek Tok maakt ingewikkelde zaken leuk

Wat kan en mag online? Wat zegt jouw online profiel over jou? Met interviews, publieksinteractie, muziek en experimenten toont Tek Tok de menselijke kant van technologie.

Tek Tok is een open en vrolijk podium

Wij brengen onderwerpen uit de besloten congreszalen naar alternatieve podia zoals het Paard van Troje in Den Haag en Worm in Rotterdam. Het publiek is zeer divers, toegang is gratis en al onze content is vrij te gebruiken.

Tek Tok is maatschappelijk betrokken

Technologie moet doen wat wij mensen willen en niet andersom. De een overschat de mogelijkheden, de ander kijkt vooral naar wat er mis gaat. Wij brengen ze bij elkaar voor een open dialoog.

Tek Tok is onafhankelijk dankzij wisselende partners

Met elke aflevering een andere partner, bieden we telkens een ander perspectief op de informatiesamenleving en zijn we niet afhankelijk van een omroep, cultuursubsidie, copyright of reclameinkomsten.

Algemene voorwaarden voor partners

1. Geen reclame, alleen maatschappelijke boodschappen.
2. Alles wat we maken is vrij te gebruiken: Creative Commons.
3. Je moet ook wel tegen een grapje kunnen.